Király volt a Nyírség Kupa szombaton

nov
12

Nyíregyházán kitettek magukért a szervezők. A DVSC bokszklub is segített (a ringet Hadházról vitték például), ám a házigazda a Nyíregyházi Box Club volt, Ezúton is köszönjük a Dunai család, főleg az apuka, Tibor segítségét támogatóként, valamint Molnár Bencének és édesanyjának szintén! A fotókat Szabó Ildikó, a DVSC klubmenedzsere készítette (kivéve pár berettyóújfalui fotót - azokat a facebookról loptuk). További fotók várhatók később. EREDMÉNYEKÉRT KATT A JOBB OLDALI KÉPRE! További fotók IDE KATTINTVA !

Szerző: Kopi tovább

Nyírség Kupa - régiós pofonparti szombaton

nov
09

Az Észak-alföldi Tornádó Ökölvívó Régió újabb pofonpartija egyben NYÍRSÉG KUPA néven fut majd szombaton (november 11.), amelyet a nemrég alakult egyesület, a Nyíregyházi Box Club és a DVSC szervezett

Szerző: Kopi tovább

Kovács Ricsi: 100 - pénteken élőben

nov
02

Kovács Richárd, az NYVSC-Big-Boxing öklözője századik mérkőzésén lép szorítóba pénteken (nov. 3.)! Az M4 sport 19 órától élőben közvetíti a Magyarország - Bosznia-Hercegovina csapattalálkozót Dunaújvárosból, ahol 64 kg-ban Ricsi képviseli hazánkat és Nyíregyházát - meg az észak-alföldi régiót is.

Szerző: Kopi tovább

Hajdú Kupa: Mindenki vihetett haza valamit + KÉPGALÉRIA

okt
17

A főtámogató Royal Sport&Fitness révén (tulajdonos Csató Csaba) nemcsak a nyertesek, de számos különdíj formájában szinte mindenki kapott plusz ajándékokat a szombati (2017. okt. 14.) Hajdú Kupán, Debrecenben. A DVSC által rendezett versenyen Csató Csaba, a cég vezetője mellett Pajna Zoltán, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség alelnöke, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke is segítette Szabó Sándor és Szabó Ildikó klubvezetők munkáját a köszöntők, illetve a díjátadások során, akárcsak Fekete Adrienn is. A verseny részeként Lakatos Andrást, Magyarország legidősebb aktív versenybíróját is köszöntöttük 70. születésnapja alkalmából.

KÉPGALÉRIA (fotó: Koppányi): KATT IDE

Szerző: Kopi tovább

Hajdú Kupa EGYNAPOS VERSENY hétvégén!!!

okt
11

A pofonpartikból is van még a tarsolyunkban erre az esztendőre, de most OKTÓBER 14-én Debrecenben a DVSC és az Észak-alföldiTornádó Ökölvívó Régió feleleveníti az egykori nevezetes HAJDÚ KUPÁT! Szombaton (14 órától) zajlanak a meccsek. Versenykiírást lejjebb görgetve találhattok.

Szerző: Kopi tovább

Ifi ob: 5 érem a régiónknak

szep
29

Az Észak-alföldi Tornádó bunyósai 8-an neveztek a nemrég Győrben véget ért ifjúsági országos bajnokságra, s közülük 5-en érmet szereztek, valamint egy 5 hely is jutott egy öklözőnknek.

Szerző: Kopi tovább

Vasárnap partizunk pofonfalván!

szep
13

Nem szombaton, hanem VASÁRNAP! A soron következő régiós pofonpartit szeptember 17-én rendezzük Debrecenben, a szokásos helyen (Angyalföld tér 7. Euro középiskola). A meccseket már 12.00 órakor szeretnénk elkezdeni! Előtte orvosi vizsgálat, bemérés, párosítás...

Szerző: Kopi tovább

Kovács Ricsi és edzője értékel

szep
06

A nemrég véget ért hamburgi világbajnokságon Kovács Richárd a legjobb 16 közé verekedte magát a 64 kilósok között, ám ott a tapasztalt mongol bunyós ellenében megállt. A remek szezont futó nyírségi öklöző és edzője, Nagy Lajos is elmondta mit gondol a vb-szereplésről.

Szerző: Kopi tovább

Széken vitézkedtek a régió bunyósai

szep
05

Törökszentmiklós testvérvárosa, a romániai Kolozs megyében található, 2500 fős Szék község hívta meg az Észak-alföldi Tornádó Ökölvívó Régiót és Kolozsvárt egy bunyós csapattalálkozóra a hétvégén. A testvérvárosok találkozójának programkínálatában találhatták az érdeklődők ezt a bokszos eseményt, amelyen 6 régiós öklözőnk lépett ringbe, Zakar Mihály, törökszentmiklósi tréner vezetésével.

Szerző: Kopi tovább

Kovács Ricsi jutott a legtovább a vb-n a magyarok közül

aug
28

A Németországban zajló felnőtt ökölvívó világbajnokságon a 3 magyar öklözőből ketten kiestek a nyitó napon, az Nyíregyházi VSC-Big Boxing 64 kilósa, a 19 éves Kovács Richárd viszont győzött élete első ilyen komoly nemzetközi tornájának első találkozóján. Utána a 16-ban a 6. kiemelt mongol fiú ellen is végigvitte a meccset, de kikapott. Mi azonban gratulálunk neki, és vele a vb-n ott lévő edzőjének, Nagy Lajosnak is!

Szerző: Kopi tovább

Oldalak

Feliratkozás Front page feed csatornájára