Pofonparti és román-magyar csapattalálkozó március 16-án

már
14

Debrecenben, a DVSC boksztermében rendezzük azt a kettős pofonpartit március 16-án, pénteken, amely részben a szokásos meccsekből áll majd az UP versenyzők részére, ám magába foglalja azt a nemzetközi csapattalálkozót is, amelyen a román és a magyar utánpótlás-válogatottak mérkőznek meg egymással. Emellett lesz szakmai minimumvizsga is a kezdőknek. Mindenkit szeretettel várunk nemcsak régiónkat érintő, de  a határon is túlnyúló viadalunkra!

Szerző: Kopi tovább

Az első ÚJ RÉGIÓS pofonparti most hétvégén!

feb
01

Mielőtt nagyban elkezdődne a jövő heti Bocskai 62 (részletek korábbi dvscboxingos cikkeinkben - meg még lesz is szó róla bőven), a DVSC bokszklub mint újjáalakult régiónk továbbra is vezető egyesülete első 2018-as pofonpartiját rendezi Debrecenben, a szokásos helyszínen (Angyalföld tér 7. Euro gimnázium). Várunk benneteket szeretettel!  Időpont: február 3. SZOMBAT 13.00 óra.

Szerző: Kopi tovább

BÚÉK!!!

dec
31

Minden bokszbarátunknak, az Észak-alföldi Tornádó Ökölvívó Régió nagy csapatának, támogatóknak és rokonoknak sikeres, de elsősorban örömteli 2018-as esztendő kívánunk!

Szerző: Kopi tovább

BOLDOG KARÁCSONYT ÉS BÚÉK!

dec
24

Az Észak-alföldi Tornádó Ökölvívó Régió és a DVSC bokszklub szívből kíván nektek kellemes ünnepeket és sikeres esztendőt 2018-ban!

Szerző: Kopi tovább

Mikulás Kupa vasárnap, megnyitó pénteken - NAGY BEJELENTÉSSEL!

nov
28
DVSC bokszklub és az Észak-alföldi Tornádó Ökölvívó Régiószervezésében december 3-ánVASÁRNAP 13.00 órától az EURO Baptista Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola tornatermében (DVSC bokszterem) elsősorban fiatalok számára rendhagyó pofonpartit rendezünk a régió, sőt, a határon túli tehetséges bunyósok számára.

Az eseményt már 

PÉNTEKEN (december 1.) felvezetjük, illetve megnyitjuk, ugyancsak az Euro középsikola aulájában, ahol egy SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ keretében, illusztris vendégek részvételével Magyarországon egyedülálló kezdeményezésről teszünk bejelentést 17.00 órai kezdettel.. Mindkét esemény sajtónyilvános, valamint bárki számára megtekinthető, s természetesen ingyenes.  

Szeretettel várunk benneteket pénteken a bejelentésen és vasárnap a pofonosztáson is!

Szerző: Kopi tovább

Király volt a Nyírség Kupa szombaton

nov
12

Nyíregyházán kitettek magukért a szervezők. A DVSC bokszklub is segített (a ringet Hadházról vitték például), ám a házigazda a Nyíregyházi Box Club volt, Ezúton is köszönjük a Dunai család, főleg az apuka, Tibor segítségét támogatóként, valamint Molnár Bencének és édesanyjának szintén! A fotókat Szabó Ildikó, a DVSC klubmenedzsere készítette (kivéve pár berettyóújfalui fotót - azokat a facebookról loptuk). További fotók várhatók később. EREDMÉNYEKÉRT KATT A JOBB OLDALI KÉPRE! További fotók IDE KATTINTVA !

Szerző: Kopi tovább

Nyírség Kupa - régiós pofonparti szombaton

nov
09

Az Észak-alföldi Tornádó Ökölvívó Régió újabb pofonpartija egyben NYÍRSÉG KUPA néven fut majd szombaton (november 11.), amelyet a nemrég alakult egyesület, a Nyíregyházi Box Club és a DVSC szervezett

Szerző: Kopi tovább

Kovács Ricsi: 100 - pénteken élőben

nov
02

Kovács Richárd, az NYVSC-Big-Boxing öklözője századik mérkőzésén lép szorítóba pénteken (nov. 3.)! Az M4 sport 19 órától élőben közvetíti a Magyarország - Bosznia-Hercegovina csapattalálkozót Dunaújvárosból, ahol 64 kg-ban Ricsi képviseli hazánkat és Nyíregyházát - meg az észak-alföldi régiót is.

Szerző: Kopi tovább

Hajdú Kupa: Mindenki vihetett haza valamit + KÉPGALÉRIA

okt
17

A főtámogató Royal Sport&Fitness révén (tulajdonos Csató Csaba) nemcsak a nyertesek, de számos különdíj formájában szinte mindenki kapott plusz ajándékokat a szombati (2017. okt. 14.) Hajdú Kupán, Debrecenben. A DVSC által rendezett versenyen Csató Csaba, a cég vezetője mellett Pajna Zoltán, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség alelnöke, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke is segítette Szabó Sándor és Szabó Ildikó klubvezetők munkáját a köszöntők, illetve a díjátadások során, akárcsak Fekete Adrienn is. A verseny részeként Lakatos Andrást, Magyarország legidősebb aktív versenybíróját is köszöntöttük 70. születésnapja alkalmából.

KÉPGALÉRIA (fotó: Koppányi): KATT IDE

Szerző: Kopi tovább

Hajdú Kupa EGYNAPOS VERSENY hétvégén!!!

okt
11

A pofonpartikból is van még a tarsolyunkban erre az esztendőre, de most OKTÓBER 14-én Debrecenben a DVSC és az Észak-alföldiTornádó Ökölvívó Régió feleleveníti az egykori nevezetes HAJDÚ KUPÁT! Szombaton (14 órától) zajlanak a meccsek. Versenykiírást lejjebb görgetve találhattok.

Szerző: Kopi tovább

Oldalak

Feliratkozás Front page feed csatornájára